Du undrar kanske vilka vi är? Det är fullt förståeligt!

Vi är två människor som växt upp på helt olika ställen i Sverige, träffats i alperna, levt tillsammans på olika håll i landet varav de sista 6 åren i Stockholm. Vi är nu ute på en resa som vi sent kommer att glömma och den hoppas vi att du också vill vara med på. Tycker du att det låter kul så är det bara att hänger på här på vår sprillans nya sajt.

I januari för ett år sedan gifte vi oss och tog då namnet Ståhl. Det är anledningen till sajtens namn. Det råkar också vara så att den plats vi gifte oss på nu också är den platsen som vi ska flyttat till. Det hade vi dock inte ens vågat drömma om då men nu är det vår verklighet. Vi lämnar Stockholm för Klövsjö/Vemdalen.

Följ gärna med på resan!

 

Jenny & Marcus Ståhl

Jenny & Marcus Ståhl

 

 

 

 

Jobbar med fjäll och digitalisering

Marcus har under flera år arbetat som VD för Destination Vemdalen. Under 2020 kommer han att avsluta sin trygga anställning och prova vingarna som egenföretagare. Han kommer att starta marknadsföringsbyrån Fjällbyrån som ska hjälpa företag att utveckla sin digitala närvaro. Vill du läsa mer om fjällen har Marcus även ett litet sidoprojekt där han driver sajten visitfjallen.se. Där hittar du bland annat mängder av skoj aktiviteter i fjällen.