Inklipp Marcus på balkongen på nya huset i Klövsjö.

Nu är det bara dagar (eller timmar) kvar till den lille kommer, vi är nervösa, spända och förväntansfulla!

Det känns som att livet har gått i slow motion den sista tiden, vi håller agendan tom och bokar nästan ingenting, och vi sover typ hela tiden (båda två). Jenny har ju 1000 anledningar till varför hon är trött men för mig är det mer tveksamt, kan man vara ”skentrött”?

Igår var vi på date:) Passet öppnade i fredags så vi kände att vi var tvungna att prova menyn.. Den var toppen! Vi hann inte prova allt men torsken och råbiffen vara fenomenala! Vi insåg när vi satt där att det troligen är sista gången på väldigt länge som vi går ut och äter tillsammans bara vi.. 

Date på Passet

Husägare i Klövsjö

Men vi har ju ytterligare ett datum att se fram emot. Den 31 mars får vi nämligen tillträde till vårt nya fina hus! Sen vi flyttade upp har vi hyrt Nischgården vilket har funkat kanonbra men det ska bli sååå skönt att få ett eget hem som vi kan bo in oss i på riktigt och packa upp alla kartonger. Det kommer kännas som att återuppleva alla ägodelar och kläder som varit nedpackade i ett år. 

Det ska också bli jäkligt spännande att för första gången kunna titulera oss husägare. Men det är också lite nervöst. Vissa av er vet ju att jag är en hejare med cirkelsågen men det är ju ungefär så långt våra snickarkunskaper sträcker sig.. Jag antar att vi har en del att lära om hur man lagar och bygger saker:) De som bor där idag har däremot inte haft tummen mitt i handen så det bådar i alla fall gott! 

Huset vi har köpt heter Villa (tror att huset har fått sitt namn för att det var det enda huset i Klövsjö som inte var en gård utan ”bara” en villa:) Det är iaf skönt att vi inte har en hel gård att ta hand om.

I vår får ni komma på poolparty:) 

Lämna en kommentar