IMG_5371Sedan 12 dagar tillbaka är vi stolta ägare av en gråvit hankatt på 14 veckor.  I jakten på namn så föll bådas röster på Marcus pojk-efternamn Janson, närmare bestämt Katten Janson! Trots att man väcks flera gånger per natt, har ständiga rivmärken på händerna och är tvungen att ”hålla sig hemma” så är det fantastiskt vad mycket skratt och glädje en liten 1 kg hårtuss kan ge. Bli inte förvånade om bloggen nu fylls med en och annan kattbild och kattkommentar.. Men vi ska försöka hejda oss!

 

 

FullSizeRender5

Foto: Karl Vertegård

Barnmodell
Förra veckan hade vi vänner med barn på besök, Marcus passade på att ”beställa” några bilder med djur och barn av Karl Vertergård @vemdalenfoto. Att fotografera barn och djur på samma bild är verkligen inte det lättaste, men efter lååång tid 4 vuxna, foder och morötter som hjälp blev resultatet kanon! Destination Vemdalen har nu många grymma bilder att välja mellan.

Vandring
Trots helgens blåst så gav vi oss ändå ut på vandring med våra härliga vänner, efter att nästan blåst bort på vid Varggranstjärn så beslutade vi oss för att gå upp till Jaktstugan från Spårcentralen på Vemdalsskalet. En riktigt härlig tur på 7 km med stopp för matsäck och hemmagjord svartvinbärssaft i värmestugan.

44 km Fjällmaraton

Senare ikväll väntar vi ett gäng vänner från Stockholm som kommer upp och ska tillsammans med Marcus springa Vemdalens Fjällmaraton samt agera hejarklack. Imorgon klockan 9.00 går starten från Vemdalsskalet, 44 km och 1600 höjdmeter senare ska förhoppningsvis Marcus och Richard gå i mål. Vi håller alla tummar och tår vi har!! Hoppas du gör det med?!

 

IMG_5473 IMG_5479

Lämna en kommentar