Sedan 15 dagar tillbaka har Abbe, katten Jansson och hela Ståhlresan bytt adress i Klövsjö och fortsätter resan som husägare.

Vi har insett att om man äger ett hus, har två bilar, ett barn och en katt så är man kanske vuxen? Mogenpoängen fullkomligt haglar över oss den sista tiden! Men vi känner oss inte vuxna än, men vi är ganska bra på att låtsas.

Invigning av huset

Första påsken som husägare har gett oss mersmak, eftersom vi hade båda Jennys systrar med familjer och Marcus bror + föräldrar uppe för skidåkning och påskfirande passade vi på att inviga huset med en riktig påskfest! 10 vuxna och 8 barn, en hund och en katt. Efter en akut shoppingrunda i förra veckan för att införskaffa möbler så att alla hade något att sitta på så fick alla plats och blev mätta… Puuh! Mission accoplished:) Spisen, vinkylen och bastun är testade och godkända.

Här en bild på Albert med nästan alla sina kusiner:

Husägarskräcken

All sannolikhetslära i världen säger att det bara är en tidsfråga innan någonting går sönder. Har man då ett helt hus fullt av el, väggar, avlopp, tak mm så är det väl bara att vänta och se vad som pajar först… Eftersom vi är så extremt händiga så är ju inte det något problem:) (Ironi för de som inte känner oss väl..) Vi har faktiskt redan haft en liten miniläcka men det gick att fixa med nån tång som tur var:)

Avslutningsvis lite fjällpropaganda

Nu är det bara någon vecka kvar på vintersäsongen men det är fortfarande jäkligt härligt på fjället. I fredags deltog hela familjen Janson/Ståhl + en Johanssonsyster i loppet Åk en mil, vin en bil. Det inkluderade även Albert som fick ligga i pulkan. Det blev tyvärr ingen bil men Jenny vann en glidvalla och vi fick lite träning.

Utsikt från huset.

Jenny med syster Emma i bakgrunden.

Lämna en kommentar