Det var visserligen bara i barnbacken, man fick gå upp själv, jag hade jeans på mig och skidorna fick ta stryk… Men det var det värt!

Minusgrader

När jag åkte till jobbet blev jag först glad för att jag såg att det snöar och att snön låg kvar på backen vilket innebär att det är minusgrader, vilket i sin tur innebär att de snart kan sätta igång kanonerna.

snovader

Första snöängeln

När jag klev ur bilen utanför kontoret insåg jag att det kanske går att få till en snöängel. Kanske inte Sveriges snyggaste men troligen en av de första:)

snoangel

Årets första åk

Sen satt vi på lunchen och klurade på om vi inte kunde hitta på nåt kul ute. Och är man granne med ett fjäll och en skidshop så är det aldrig lång till ”kul”. Efter några minuter hade jag fått på mig både pjäxor, Goggles och ett par skidor. Tyvärr hade jag inga skidbyxor med mig men det gjorde å andra sidan att jag fick leka dansk och testa att åka i jeans för första gången. Förhoppningsvis inte säsongens bästa åk men garanterat första:)

Också tack till Skistarbutiken för lånet skidorna:)

marcus_1

Foto: Vemdalenfoto

Man gör konstiga grejer i fjällen:)

BTW. Skidtestarhelg och Banff Mountain Film festival sista helgen i november om nån är sugen?

 

Lämna en kommentar