Den här lilla killen alltså! Aldrig har vi tänkt så mycket på något så litet:) Med andra ord, väldigt stor del av vår vakna tid går åt till att tänka på honom och skulle vi få för oss att tänka på nåt annat så går det sällan bra!

Albert har också fått följa med på en del äventyr på sistone, han har bland annat varit på restaurang, han har åkt skidor, hängt i skidbackarna och inte minst en utflykt till Hedemöbler…

Att handla möbler med spädbarn

Vi visste ungefär vad vi skulle ha och vi hade kollat innan att det fanns inne. Det var tur, för att shoppa med ett spädbarn i vagn är inte helt lätt. Vi lyckades i alla fall hitta både säng, soffa, fåtölj och vi hann dessutom med att byta blöja mitt på butiksgolvet… Nöden har ingen lag:)

Aldrig sur på tur!

Det gamla ordspråket stämmer verkligen på både oss och Albert. Idag var första gången vi vågade oss iväg på en ordentlig skidtur med Fjellpulkan och vi klarade det riktigt bra trots att det bara var 7 veckor sen Jenny låg på operationsbordet! Starkt jobbat!

Fjellpulken i Klövsjö

Längre utflykt och 65-årsfirande

I helgen gav vi oss iväg på en längre utflykt och Abbes första flygresa. Den gick hela vägen till Halland. Där var det häng med hela kusinskaran och firande av mormor som fyllde 65. Det var en blixtvisit men det känns bra att vi klarade det och lyckades få med oss både vagn, babyskydd (även känt som bilbarnstol), blöjor, packning och baby:) Lillfisen klarade 4 flighter utan anmärkning!

Nu börjar den bästa perioden här uppe. Det är mildare väder, mycket sol och sköna dagar på fjället. Här är en bild från förra veckans morgon-topptur!

Topptur i Klövsjö.

Lämna en kommentar