Foto: News Øresund, Malmö.

Vi har nu beslutat oss för att lämna bubblan och flytta upp till Norrland. Dels tror, och hoppas, vi att vi kommer att trivas bra med närheten till naturen 0ch att slippa fundera på om det är två eller fyra minuter till nästa tunnelbana avgår. Jag tänker oss också att vi kommer höja vår kreatvitet på många olika plan, när man har tid att stanna upp och reflekera, då har man också tid att ifrågasätta och och tänka i nya banor. Det är något jag personligen verkligen ser fram emot och något som jag saknat den senaste tiden. Det är inte så att jag inte tänker eller att jag inte kan hitta på nya saker när jag bor i Stockholm men jag är helt övertygad om att min personliga kreativitet hämmas av det höga tempot och samhället strömlinjeformade vältrimmade system som gör att det ibland kan vara svårt att hinna tänka.

Vi har inte ens flyttat än och jag tycker ändå att jag har fått nya perspektiv och möjlighet att reflektera som jag inte hade när jag inte ifrågasatte min vardag utan bara körde på för att hinna så långt som möjligt på så kort tid som möjligt.

 

Lämna en kommentar