Efter drygt fyra år på Destination Vemdalen har jag beslutat mig för att sluta i maj. Vi är därför på jakt efter min efterträdare. Jag tänkte därför bjuda på några argument varför du borde söka. 

  1. Du har fjället utanför både kontorsdörren och hemmadörren (om du bor/väljer att flytta hit)
  2. Du får möjlighet att leda ett riktigt kul och proffsigt gäng
  3. Du får möjlighet att vara med och bidra till utveckligen på en av fjällvärldens största och bästa destinationer
  4. Du får vara med på en fortsatt resa med över 130 grymma delägare och partners
  5. Du erbjuds en fri roll med stort ansvar men samtidigt enorma möjligheter
  6. Du har en duktig styrelse att bolla idéer med och som stöttar dig framåt
  7. Du kommer in i ett bolag med positivt momentum och massa spännande projekt på gång
  8. Du får lära dig mer om tågtrafik och hur det är att äga tågvagnar:)
  9. Du får arbetsdagar som aldrig är sig lika
  10. Du får fantastiska kollegor och samarbetspartners med stort hjärta för området

Vad ska då jag göra? 

Ja om jag ändå visste det:) Det enda jag vet med säkerhet är att jag ska börja med att vara föräldraledig från maj till någon gång mellan oktober och januari. Efter det är bladen oskrivna. Jag har ett driv och önskan om att hitta nya utmaningar och kanske att jag ska starta upp något alldeles nytt och eget bolag. Ni som känner mig vet att idéer är det ingen brist på, däremot tid och engagemang för att genomföra kan emellanåt vara en bristvara. Därför kanske det nu kan skapas tillfälle att realisera någon eller några av de idéerna. Men det kan också mycket väl bli så att jag hittar någon spännande roll på ett befintligt företag. 


Har du förslag eller idéer får du gärna höra av dig men först får du söka tjänsten som min efterträdare:) 


Spana in tjänsten som VD på Destination Vemdalen här! 

Lämna en kommentar