Shoppingdag blev drömdag
Igår skulle vi ha åkt till Östersund för en behövlig shoppingrunda inför flytten till huset om tre veckor! Om tre veckor ska vi alltså lyckas fylla ett helt hus med möbler. När vi vaknade igår såg vi att det var strålande solsken och helt klarblå himmel. Vi har inte flyttat till fjällen för å shoppa så vi la om planen och tog med oss Albert på tur istället! Det blev en heldag i Storhogna med skidtur och after ski i vinterträdgården! Dagar som denna kan man vänta länge på!

Hann med shopping ändå..
Vi klämde in shoppingrundan idag istället och han köpa både det ena och det andra. Bland annat TV, och ni vet ju vad man får på köpet när man köper TV… En balance Scooter såklart?!

Även Katten Jansson vill bidra till hushållsekonomin
Katten Jansson brukar med jämna mellanrum plocka hem små fina möss som han stolt lägger utanför dörren. Häromdagen hade han axellererat upp och tagit sig en liten söt fågelrackare. Men idag kan man säga att han verkligen börjar bidra… När vi öppnade dörren låg ett av våra lammskin där. Han är en riktig storjägare!

Vemdalen och Marcus på TV
Som ni säkert hört så går det bra för Vemdalen och allt fler får upp ögonen för den här lilla pärlan. Givetvis också kul att Vemdalen uppmärksammas både i lokalpressen och på SVT! Det gillar vi:)

LÄNK TILL SVT.

Länk till Tidningen Härjedalen som bara låter prenumeranter läsa. Sorry!


Lämna en kommentar