De sista veckorna har inte fjällen bjudit på någon vidare fjällpropaganda, snarare regnpropaganda. Det känns som det har regnat och blåst i typ två veckor (kanske med vissa undantag) och det har dessutom blåst storm (kanske viss överdrift) lika länge. Men igår! Då kom solen, hoppet och glädjen tillbaka!

Anledningen till att vädret kanske känts extra tungt är att Abbe varit sjuk nästan lika länge. Vi har sovit dåligt och han har sovit ännu sämre. Dålig sömn, sjukt barn och dåligt väder är en kass kombo:)

Härom veckan fick vi dessutom trädgårdsmöbler av en snäll granne så nu har vi någonstans att sitta och njuta av solskenet och utsikten. Stort tack!

 

Planteringar

Marcus har precis som ifjol gått all in och försökt lära sig något om planteringar mm. Det ligger frön överallt i rabatter, krukor och trädgårdsland. Det är dock inte på så många ställen som det dykt upp något. Förutom chili.. I fjol fick vi en av 10 chilifrön att gro. I år planterade vi typ 40 för att vara säkra på att få nån chili. Vi lyckades bättre i år och har typ 38 chiliplantor (dock ingen frukt än) Om nån vill ha är ni välkomna att hämta en planta!

Glad Midsommar!

Vår plan var att vi skulle ta med Abbe och bege oss till Helags över midsommar med några vänner men när Abbe först var sjuk och sen visade väderleksrapporten att det skulle snöa så ställde vi in. Istället fick vi våra vandringsvänner på besök i Klövsjö vilket blev minst lika bra och vi slapp dessutom både snö och regn. Vandring fick vissa av oss ändå:)

Albert och Majkens (Alberts fyrmänning) första vandring gick till fettjeåfallet (ja, det heter så..) jättefint och 60 meter högt vattenfall på andra sidan sjön, 2 km från vägen. En lagom promenad med två bebisar i ryggsäck.

Tjing tjing!

Lämna en kommentar