Hemma i stan igen efter en minst sagt intensiv helg i Vemdalen/Klövsjö. Mycket intryck att smälta. Man kan säga att husjakten har minst sagt börjat, en sak som slår mig är att vi ofta pratar om bostadsbris i Stockholm, det är ingenting mot hur det är i Vemdalen/Klövsjö.

Det kryllar förvisso av ski in/ski out-lägen men för oss som letar efter ett ”riktigt” boende är det svårare. Men det visade sig också vara ett bra sätt för att lära känna folk, hittar man inget boende på Hemnet så får man fråga sig fram istället och det funkade dessutom mycket bättre!

Stort tack till alla snälla och välkomnande människor som hjälpt och peppat oss i vårt husletande. Det känns uppriktigt som att folk tycker att det är kul att vi flyttar upp och för en storstadspojk som mig är det lite svårt att ta in.

Det finns ett hus ute för försäljning på det gamla hederliga sättet, här är en länk till Hemnet om någon är intresserad. 160 kvm + en stor fin lada på tomten, allt i gott skick. Detta för en prislapp på 2 miljoner. Just nu ligger det en lägenhet på 12 kvm i Stockholm ute för samma pris:)

 

Lämna en kommentar