Nu är det bara 40 h innan jag och Abbe drar söderut, först ett 10 dagars stopp i Halland för att hänga och fira min kära syster som fyller 40 år! Yey! Under tiden får Marcus jobba klart, ha mässan Lodge och Lya, styrelsemöte och förhoppningsvis kamma hem ”bästa marknadsförare” på guldgalan. Hopppas!

Efter 8 månader med amningshjärna och 4-5 månader med gravidhjärna är jag tacksam att dimman lämnat pannloben och organisation och planerings Jenny är tillbaka! Woho! För er som känner mig sedan tidigare vet att jag är lite anal när det gäller att organisation och optimala lösningar. Jag borde egentligen jobba som organisationskonsult men jag är lite rädd att om jag öppnar den dörren kommer det inte finnas någon återvändo..

40 h kvar, allt är tvättat, packat, struket, lagt ner i påsar som sendan lagts ner i väskan. Vi har väldigt fina vänner här i byn så både blommorna och katten byter hem i några veckor och vi har någon som ser till huset när vi är borta. Lugnt och fint strosar jag nu runt i hemmet för att trippelkolla att jag inte glömt något. Panik utbryter, jag har inte planerat eller frågat någon som kan ta hand om Marcus surdeg.. Han som tänkte bli surdegspappaledig när han kommer hem!!!

En sekund senare inser jag att det inte är hela världen.. Pust 🙂

Sista månaden i Klövsjö har varit härlig, mycket vandringar och häng med andra mammor. Turer med Anna & Hedda, Sam och Stina från Åre var på besök. Och så har jag mina vapendragare Anna och Nathalie med deras söner Johannes och Lukas som är lika gamla som Albert. Då det fötts och flyttat in mycket barn i Klövsjö på sista tiden så är nu förskolan full! Kul problem. I tisdags var Marcus på dialogmöte och då lovade kommunen att bygga ny förskola! Superkul! Läs artikeln här! https://www.ltz.se/logga-in/klovsjo-skola-var-nedlaggningshotad-nu-byggs-forskolan-ut

Ideella krafter i byn har inte bara byggt en liten cykelbana nere vid IP utan håller nu på att planera och söka bidrag för att rusta upp skolgården och bygga en näridrottsplats! Vill du hålla dig uppdaterad på detta så följ facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/1882930312026466/?fref=nf

Den 1 januari börjar jag jobba på SISU Idrottsutbildarna och Jämtland/Härjedalens idrottsförbund igen, superkul att jag får komma tillbaka! Då min chef har blivit förbundskapten för Kanotlandslaget så söker vi nu en Distriktsidrottschef, är du den kanske? http://op.mittjobb.se/jobb/8195121?ref=op

Resan då?

6 veckor, 4 kollin, 3 personer, 2 öar och 1 resa. Vi kommer starta i Auckland och ta oss söder ut, via surfstället Raglan, hippstriga Wellington, Vackra Abel Tasmans nationalpark, springa maraton i Hanmer springs, Valsafari i Kaikora, äventyrliga och njutbara stopp i Christchurch och Quenstown och sen ut till fjordlands och vandring i Milfords Sounds innan vi flyger tillbaka till Auckland och Sverige igen. Men vad som kommer ske under vägen ska vi försöka hålla er uppdaterade på när vi får feeling!

 

Lämna en kommentar