Säsongen har tydligen inte börjat så här bra sedan manna minne! Bra timing att flytta till fjällen:) Vi väntar också in en annan säsong i livet som snart kommer och vi är pepp för båda två!

De senaste veckorna har vi börjat inse att vi faktiskt ska få barn snart. Vi har i smått panik börjat läsa på och kolla upp saker och ting som vi tror att ”man borde veta”. Nu känns det som att vi landat och är lite tryggare i vad som komma skall. Det kan också ha att göra med att vi har checkat av 85% på ”att-göra-listan i gravidappen som vi använder som bibel för tillfället. Där får man reda på hur lång han är, när hörseln kom igång, och vad jag som partner borde göra vecka för vecka. (De flesta veckorna står det massage så det har jag försökt hålla).

Boa in oss

Många av punkterna i appen innebär att man ska handla grejer som barnet kommer att behöva och att man ska förbereda hemmet. Vi har kommit en bra bit:) Vi har fått ärva en miljard klädesplagg från olika syskon, föräldrar och vänner.. Stort tack! Vi har också beställt en och annan babybox (som man tydligen gör) och vi har snickrat ihop ett skötbord. Inte Ikea utan från brädgården:) inte så snyggt men passar på millimetern (nästan).

Första riktiga åken

Jag vet att vi redan lagt upp skidbilder på första åket men nu är det första åket med en lift vilket gör skidupplevelsen lite bekvämare:) Riktigt härligt med skidåkning och nu ser vi fram emot nästa veckas besök av Banff Mountain festival för att ytterligare pepp för skidsäsongen.

 

img_9285img_9283img_4714

Lämna en kommentar