Vissa saker händer bara när man bor i stan och andra saker händer bara på landet. Att en häst helt plötsligt galopperar förbi ute på vägen och sen stannar för en äppelpaus är en sån sak som inte hände i Hornstull så ofta:) 

Imorse satt vi och åt frukost i flera timmar och bara hängde med Ida som varit på besök i helgen. Helt plötsligt galopperar det förbi en häst, vi var inte sena på att nappa på lite action så vi kastade oss ut och försökte stanna hästen som verkade smått nervös. När hästen sprang förbi en andra gång lyckades vi få stopp på den lilla rackar’n med hjälp av ett par äpplen (Hade det funnits V75 för ponnys hade han vunnit!). Som tur var fanns det två rutinerade hästtjejer i huset som kunde ta hand om honom:)

Första advent

Första advent har firats in ordentligt med en heldag i julens tecken. Det har varit tända ljus och brasa i spisen från morgon till kväll. Vi har tydligen fått någon hang up på Lussebullar så redan nu har vi bakat två dubbla omgångar med bullar! Det är ju helt sjukt gott:)

img_4754

För att ytterligare fira in julen har vi gjort vår första julskinka som också blev adventslunch (och kanske middag snart). På den här punkten skyller vi dock helt på graviditeten och Fröis.

I helgen har Fröis fått en spjälsäng (Tack Axel & Vickan), den är nu monterad och snart bäddad, nu är det bara att vänta…

Är du sugen på att flytta till fjälls eller känner du nån som kanske skulle nappa?

Just nu söker Destination Vemdalen en ny kollega.

Läs annonsen & sprid gärna länken people! 

img_4729

Fantastisk morgon på väg till jobbet.

img_4753

 

 

Lämna en kommentar