Utiskt över Klövsjö och vårt nya hem

Utiskt över Klövsjö och vårt nya hem

Jenny skulle ha åkt till Spanien idag men istället ligger hon i horisontellt läge i sängen och får varken sol eller träffa Stockholmskollegorna:( Riktigt bittert! Vi har givetvis haft besök även denna vecka och det har inte varit vilka besök som helst.. Både familjen från Nacka och ena systern med familj från Falkenberg. Härligt!

Nya perspektiv och erfarenheter

Något jag inte riktigt hade insett innan systrarna från södern varit på besök de sista veckorna är Mellons enorma genomslag. Jag tror att Olle 2 år gammal har tagit det gamla begreppet radioplåga till en helt ny nivå! Sällan har så få fått höra så lite så många gånger! (Hängde ni med? Förklaring: Det har spelats tre låter konstant i fem dygn i vårt hus). Jag antar att det finns fler tvååringar med liknande fanatism? Visste ni förresten att det finns melloparodier på Youtube som har fler titt än själva Mellon? Flera miljoner tittare! Sånt får mig att inse att jag är ganska gammal (eller iaf lite vuxen:))

Vad vi inte heller visste för en vecka sen är att skoteråkning är riktigt jäkla kul! Vi var ute på en skotersafari med familjen Widell och åkte upp till Oxsjön för korvgrillning! Bästa korven i år! Man ska dock passa sig om man sitter bakom herr Ståhl, han visade sig vara sådär bra även på skoterkörning… Som alla andra fordon.

Hälsosamt och stärkande i fjällen!

På den allra heligaste av vilodagar trotsade vi utegångsförbudet och satsade istället på en långfredag i längdskidåkningens tecken! Det var premiär för loppet Åk en mil vinn en bil som gick i Storhogna. Familjen Ståhl/Jansson var på plats men fick åka skidor hem utan ny bil. Måste ändå säga att det gladde mig att se att herren från Ljusdal som vann bilen VERKLIGEN blev glad! Grattis!

Styrelseuppdrag

Sen har det varit årsstämma i Jämtland Härjedalen Turism där jag nu är stolt medlem i styrelsen. Det får man säga är en del av jobbet och inte så dramatiskt men det ska bli intressant att få en inblick och möjlighet att påverka i ett större perspektiv än Vemdalen/Klövsjö.

Ta hand om er där ute och glöm inte bort att fjällen är fina på vårkanten:)

Cool tjej med coola fjäll.

Cool tjej med coola fjäll.

Skidåkning med Widells i Klövsjö.

Skidåkning med Widells i Klövsjö.

 

 

Lämna en kommentar