Marcus Ståhl på Fjällbyrån i Klövsjö

Tiden går fort när man har kul och det är något jag fått en överdos av på Destination Vemdalen. 4,5 år har swischat förbi och det har aldrig varit så lätt att gå till jobbet på måndagarna. Att få representera alla företagare som valt att ena er under destinationsbolaget har varit en ära och att få jobba med och utveckla ett sånt grymt team som vi har idag har varit en fantastiskt rolig resa!

Att driva Destination Vemdalen har gett mig en inblick i en destinations framgångar och utmaningar och hur besöksnäringen fungerar i dess allra renaste form. Mängder av passionerade företagare som ofta har hjärtat på rätt plats och som älskar det de gör, på något sätt lyckas många dessutom livnära sig på sin passion istället för att livnära sig på något som kan finansiera deras passion. Det har blivit allt tydligare för mig att min passion är att jobba med marknadsföring och affärsutveckling. Jag har dessutom en stark önskan att starta och driva eget företag. Det är grunden till att jag avslutat min anställning. 

Besöksnäringens företagare är inte bortskämda med höga marginaler och det märker vi idag när allt fler företag drabbas av krisen. Det är då turismföretagarens trollande med knän och kreativa tänkande tas till sin spets- Aldrig tidigare har så mycket affärsutveckling skett på så kort tid. Det gör mig övertygad om att branschen kommer komma tillbaka och det med en sällan skådad energi och dos av kämparvilja. Då vill jag också vara med på ett hörn. 

Vill fortsätta bidra

Om min passion är marknadsföring och företagande så är min drog mätbarhet och resultat. Så även om jag älskar tidningar och kalendrar av papper så passar digitala kanaler mig alldeles utmärkt. Det är därför jag nu kommer att starta Fjällbyrån- En fullservicebyrå inom digitalisering och platsmarknadsföring. Vi har ett par riktigt vassa föreläsningar och kursupplägg på gång samt effektiva tjänster för att förbättra er synlighet och stärka ert varumärke. Ytterligare ett ess i rockärmen är Sveriges största digitala fjällguide – Visitfjällen.se som jag äger och utvecklar sedan något år tillbaka. 

Vi (med hjälp av grymma hantverkare från byn) snickrar i skrivande stund på ett kontor hemma i vårt gårdshus där arbetet kommer att ta fart till hösten efter min föräldraledighet, en del jobb kvar som ni kan se… Jenny flyttar in på nya kontoret redan i augusti. Det snickras också på en hemsida som ni gärna får spana in (kom gärna med feedback/idéer!). Marknadsföringsbyrån fjallbyran.se 

Nytt fönster och dränering
Ladugårdsfeeling och öppen spis på kontoret:)
Invändigt är kontoret inte klart men utsikten behöver inte förbättras:)

Jag hoppas att Fjällbyrån ska kunna bidra till att skapa starka företag och nya affärer för våra kunder. Genom att 1 procent av bolagets intäkter kommer att gå till att stötta icke vinstdrivande organisationer eller projekt vill jag också stötta ”sånt som nån borde fixa”.

Avslutningsvis vill jag framföra ett tack till mina grymma kollegor, alla delägare, samarbetspartners och sist men inte minst till bolagens ordföranden (Robert Pettersson och Torgny Svensson) samt övriga styrelsemedlemmar som visat förtroende och genom åren bidragit med stort engagemang och idéer för att utveckla verksamheten! 

Ta hand om er och så hoppas jag att ni alla får en grym svemester🇸🇪😎

Är ni i behov av affärsutveckling och effektiv marknadsföring? Då skulle jag bli superglad om ni hör av er för ett förutsättningslöst snack👍

Kontakta fjällbyrån.

Lämna en kommentar