Först och främst vill vi droppa en liten nyhet som vi är supertaggade över och som inte direkt kan kvalificera sig en nyhet för oss iaf… Vi har nämligen vetat om det i 27 veckor och tre dagar.. Vi väntar en liten Ståhlman i december:) Det är svårt att beskriva med ord hur kul vi tycker det är men det känns helt overkligt och spännande!

Illamående och trötthet

Att vara gravid har visat sig är ingen walk in the park! Även om Jenny klarat sig relativt lindrigt undan det värsta skräckhistorierna så är det inte riktigt samma energinivå på fru Ståhl som det brukar vara. Men energinivån verkar istället ha kanaliserats till den lilla rackarn inne i magen för han lever runt där inne och sparkas hejvilt. Det finns potential till en bra fotbollsspelare eller kanske karate?

img_4112

Idrottskonsulet sökes

Då Jenny ska vara föräldraledig från december så letar vi nu efter en ersättare, känner du någon som är idrottsvetare eller har liknande utbildning som vill jobba med fjällen som utgångspunkt under ett år? Du jobbar med att utbilda och utveckla idrottsföreningar i Berg och Härjedalens kommuner, läs mer om tjänsten på http://www.sisuidrottsutbildarna.se/Distrikt/sisuiujamtland-harjedalen/

Skördefest igen…

Ja det här med att ha trädgård och en skog runt knuten är inte så illa. I alla fall inte om man gillar mat och har smaksinnet i behåll! Igår var det höstmarknad i byn och det var ca 20-30 företag som ställde ut, det var allt från gårdsmjölk, till kolbulle och somaliska piroger! Idag har vi gett oss ut i skogen för att hitta godsakerna själva istället. Det resulterade 3 liter lingonsylt och lite blåbär till morgondagens frukost. När vi kom hem igen kände vi att det är lika bra att fortsätta skörden så då plockade vi upp säsongens sista morötter i landet och plockade en skål ärtor (More to come, snart är det dags för potatisskörd också….)

img_6048

När briochen kom till Klövsjö!

Igår öppnade en ny restaurang i Klövsjö och Ståhls har självklart varit där och rekat stället och smakat på maten. Restaurangen ligger i Centrumhuset där alla Klövsjöbor hämtade sin post fram till för några månader sedan när även vi fick brevlådor som resten av Sverige:) Niklas som driver stället har verkligen fått till en mysig känsla i lokalen och en jäkligt god burgare med briochbröd! Oss blir du inte av med i alla fall:)

Lämna en kommentar