Årets bästa skörd kom redan i januari men vi fyllde på med ytterligare gobitar i helgen:) Som vi skrivit om tidigare så har Marcus planteringar inte riktigt fallit i god jord kan man säga.. Det har kastats ner frön till höger och vänster. Men som tur var så fanns det redan en del planterat innan vi flyttade in. Vi har skördat vinbär av alla färger (inklusive den okända kusinen vita vinbär).

Sommarsemester från bloggen
Ja vi tog en oplanerad semester från bloggen men det kanske får ses som ett friskhetstecken. Vi har helt enkelt haft fullt upp och fullt hus (eller fyllt andras hus) hela sommaren. Först var vi på resande fot i tre veckor och hängde mest i Falkenberg med Jennys släkt och vänner. Mitt i västkustmyset klämde vi också in en vecka i Garda (läs mer nedan) och sen kom vi hem och fick besök av hela tjocka familjen i samband med Abbes dop i Klövsjö kyrka. Nu är han fri från synd så alla ni som legat sömnlösa kan nu återgå till ordinarie sömnrutiner:)

Sammanfattning av Garda
Garda påminner faktiskt på många sätt om Klövsjö men på många punkter upphöjt till 10.. Större sjö, högre fjäll, varmare sommar, fin strandpromenad, billigare vin. Vad gäller mat så älskar vi båda italienskt så även den var magisk men här får vi ändå konstatera att det blir delad 10-poängare med Klövsjö;)

Högsommar och högsäsong
Senaste helgen visade Destination Vemdalen verkligen upp sig från sin bästa sida. Söndagen  kan ha varit årets varmaste dag på altanen och poolen levererade ett svalkande dopp! Samtidigt har det varit högsäsong på fjället med Vemdalen Fjällmaraton som lockade nästan 1000 löpare (!), som om det inte var nog var det Sommarfest på Passet med fest i dagarna två med artister, marknad mm. Marcus släpade sig också runt och var lättade att komma i mål.

Abbes senaste nytt
Så gott som all utveckling till det positiva under den här sommaren är relaterat till sonen i familjen. I juni kunde han varken gå, stå, krypa eller sitta. Han kan fortfarande inte gå (mer än två steg) men resten behärskar han ganska bra nu två månader senare. Han sover dessutom så sjuuuukt mycket bättre vilket gör att vi inte känner oss som två vandrande pinnar längre!

Nybliven ÖFK’are är riktigt nöjd med gruppspelsplatsen i Europa league.

Ståhls i medierna (låter kanske lite pretto men det har blivit en och annan artikel)
Marcus ger sig in i infrastrukturdebatten i samband med Almedalen.
Jenny intervjuas i två artiklar om Sveriges roligaste brännbollsturnering- Klövsjöslaget.
Marcus intervjuas i P4 Jämtland om flygplatserna i Härjedalen.
Har ni hört att intresset för fjällen är skyhögt förresten;)

Vi vågar inte lova, men vi hoppas kunna återkomma ganska snart.

Lämna en kommentar