Man har ju ingen direkt överskott på vare sig tid eller energi med två småbarn hemma men jäklar vilket drag och va kul det är emellanåt! 

I början när vi fick Abbe och folk kom fram och sa saker som ”ååå passa på å njut nu” blev vi mer provocerade än peppade. Det är ju sjukt jobbigt att ha småbarn:) Och precis som med allt annat så väljer vi människor att minnas det som var positivt och förtränger det jobbiga, klassisk överlevnadsinstinkt:) det gör att alla med äldre barn/barnbarn bara minns fina stunder med leende/sovande barn, nätter när de faktiskt fick sova och dagar när ingen var sjuk. Men i ärlighetens namn är nästan alltid nån sjuk, man (läs vi) är vaken ca 2-4 gånger per natt, det är ganska ofta köksgolvet är lika skitigt som Plattan (Plattan=ett torg i Sthlm som är starkt förknippat med smuts och stök;)) 

Men trots att vi nu har två kids finns det stunder när vi kan njuta och tycka att livet är riktigt härligt:) 

Ärtiga Märtha:)

Märtha levererar

Från dagen hon föddes (10 sept) har vi varit förberedda på att det ska bli riktigt jobbigt, sömnlöst och kämpigt men än så länge levererar den lilla donnan på topp och mår bra! Vi kunde inte varit tacksammare🙌 

Abbe åker skidor och ska snart fylla 3

Det här är vintern när han börjar få upp ögonen för diverse vinterfodren; skidåkning, snowracer och spark. Extra kul tycker vi det är med skidorna såklart! 

Ut på tur aldrig sur, denna gång till Varggransstugan.

Lämna en kommentar