Vi har sagt det förr och vi säger det igen. Vårvintern här uppe går bannemej inte av för hackor!

Senaste veckan har vi fått in både en och två turer på fjällen. Både på längden och tvären! Backarna har varit magiskt fina, solen har skinit och Fjellpulkan har gått som på räls (trots dåligt fäste ibland…)

Manchestermorgon med renar

Nåt som inte är så dumt och som vi testat på sistone är att hänga på låset när liften öppnar för att få några riktigt fina åk innan alla andra vaknat (Är man ännu hurtigare spänner man på hudarna och knatar upp innan liften..). När alla andra vaknat tar man och viker av och hittar på nåt annat! Man behöver ju inte klämma ur varje åk ur en liftkortsdag när man har årskort:) Häromdagen fick vi dock trängas med ett par renar i backarna:)

Bästa investeringen i år

Vi tyckte att en Fjellpulka först var ganska dyr men den lilla rackarn har redan nu fått göra sig förtjänt av sin prislapp! Vi börjar bli taggade på nån liten utflykt utanför destinationen… Pratat om Helags eller Vålådalen. Någon som har några tips som kan passa två vuxna och en Fröis för en natt och två dagars skidåkning?

Albert is on fire

Det är kul vilken jäkla utveckling det är på Albert och roligt att man nu (precis som alla andra föräldrar) håller span efter minsta möjliga utveckling. Var det ett svarsleende? Lyfte han nacken helt själv? Vände han sig!? Sa han pappa:)

Peppade för tur:)

Okej, han har inte sagt varken mamma eller pappa än men det känns ok efter 10 veckor. Däremot har han vänt sig några gånger, att döma av hur förvånad han blivit så är det nog inte med flit:)

Här följer lite fjällpropaganda i vanlig ordning, hoppas ni gillar det:)

Ha en fin vecka!

Lämna en kommentar