Ännu en härlig vecka har passerat i Vemdalen/Klövsjö, livet här uppe är verkligen toppen! (får man skriva så?) Vi boostas hela tiden med intryck, kommentarer och uppmärksamhet om vårt val att flytta till fjällen och hur rätt det är och känns!

I förra veckan var Jens Larsson på ÖP (Östersunds Posten) på fika hos oss och har skrivit en jättehärlig artikel om skillnaden mellan våra boenden, lägenheten i Stockholm och huset i Klövsjö.. Läs gärna artikeln här!

Foto-Jens_LarssonIMG_0605

Denna vecka har i övrigt bestått av träning, gemensam städning av Klövsjö bygdegård, föreningsbesök i Sveg och i Svenstavik, födelsedagsfirande, Östersundsbesök, processledarutbildning och möten. Båda har börjat komma in i jobbet lite mer och känner sig mer trygga i sina roller.

Och inte nog med det så var fyra härliga vänner på besök och förgyllde vår helg! Vi skidade, badade bastu (Tack Passet!), käkade jättegod mat, skrattade (otroligt mycket) och var på afterski med bandet ”David och Tilde”, ett par fantastiskt duktiga musiker som visade sig vara våra grannar här i Klövsjö. Så självklart bjöd vi med dem på efterfest!

Peter kompar med bandet

Peter kompar med bandet

Jag, Tilde och David

Jag, Tilde och David

Lämna en kommentar