Long time No see.. Vi skäms nästan när vi säger att vi har en blogg, vi kanske borde lägga ner den när vi inte uppdaterat på över 6 månader.. Men men vi tycker att det är väldigt kul att skriva och vill ju att fler ska upptäcka det fantastiska med fjällen, och kan vår blogg hjälpa bara någon så är vi glada!

Ett snöfattigt november, mörker och förkylningar och vabb.. Det är kanske inte det man längtar efter. Man kan faktiskt säga att livet kanske inte leker just nu. Men det finns vissa höjdpunkter. De finner ni nedan.

Tidningslinslusar
När VM regionen bestämmer sig för att göra en tidning om att flytta till Jämtland Härjedalen så måste vi ju vara med:) Visste ni föresten att vi har två VM i Jämtland 2019? I både Skidskytte och alpint. Tyvärr finns den inte i digital version men bor du i mälardalen så har du den i din brevlåda snart. Nedan Vård Av Barn 
Gud vad o-charmig sammansättning av ord, inget man längtar efter som förälder. Men när ens barn är på bättringsvägen, kan servera en låtsaskaffe samtidigt som du läser en bra Plupp-bok, då är det inte så farligt. Man kan oxå säga att man lär sig att uppskatta de små tingen i livet..

Längtan efter snö! 
Det ligger lite sprutsnöhögar i backen som påminner oss alla om vad som komma skall, men inte en flinga ligger på tomten. Vissa (Abbe) har 2 par nya skidor och är lagom taggad på att testa dem. Nu till helgen brukar alpinklubbarna ha uppstartsläger på snö men det återstår att se…

Pappa, Dadda eller Gaga
Albert vår 23 månaders pojke gick tidigt, tror det var 8 månader. Men talet dröjde, han jobbar sig runt på 20 ord och i dessa är även förskolefröknarnas namn, morot, Kaka eller gaga.. som är Katten Janssons namn. Men fram till igår har Pappa hetat Mamma.. Men plötsligt efter några dagar med dada så kom det, Pappa! Han sa det först i sömnen men enligt Marcus har han även sagt det IRL och vid medvetande.. Stort. Grattis Marcus.

Längtan efter snön är såå stor!

Lämna en kommentar