Vi har båda två länge drömt om att få uppleva Nya Zeeland så varför inte göra slag i saken:) Den 12 november drar vi mot sydligare breddgrader och när man ändå är ute och flyger så långt får man passa på att vara borta ett tag..

Eftersom vi bor i det här fantastiska landet där man från samhället uppmanas att vara hemma med sina barn så har vi bestämt oss för att vara hemma tillsammans i typ två månader och lattja med Abbe. Men ”hemma” kan också vara Nya Zeeland så vi hänger down under i 6 veckor.

Resplaner Nya Zeeland

Vi har inte direkt kommit superlångt med vår reseplanering men flyget är iaf bokat så vi vet att vi kommer dit och hem. Vi landar i Auckland och har sen tänkt ta oss igenom hela landet från norr till syd. Och nej! Vi ska vare sig hoppa bungy jump eller bo i nån bil eller i nåt tält vilket de flesta verkar få för sig att göra bara för att man åker till Nya Zeeland. Känns inte heller helt optimalt med en bäbis (och inte heller helt optimalt med Marcus som föredrar ”praktiskt boende”). Vi tänkte istället AirBNB’a oss runt från lägenhet till lägenhet, vi kommer säkert att hyra bil vissa sträckor men ska också åka tåg är det tänkt.

Har du varit i NZ och har tips! PM:a gärna!

Livet i Klövis

Här i Klövsjö rullar livet på. De senaste veckorna har bestått av Höstmarknad, cykelsemester till Trysil (med tillhörande cykelköp) och som om det inte vore nog så har sonen Abbe Sigge Ståhl lärt sig gå! Det är inte illa det! Vi har också hunnit med en snabbvända till storstan för lek med kusin, farmor och farfar m.fl. Vi har också haft morfar på besök som tagit hand om ved och lekt med lillfisen.

Bli granne med Ståhls

Ni har väl inte missat att grannhuset nu är till salu!? Kom och köp för guds skull!

https://www.blocket.se/vi/75827430.htm

Du kan dessutom få Marcus som kollega och chef, ansök idag för fasen!

https://www.vemdalen.se/lediga-jobb-i-vemdalen/destination-vemdalen-soker-tva-turistinformatorer/

Lämna en kommentar